GENERALFORSAMLING 2020

Angående generalforsamling 14.05.2020

Det er vel neppe noen stor overraskelse at det ikke blir noen vanlig generalforsamling som planlagt. Vi holder fortsatt fast i datoen, men vurderer å gjennomføre den digitalt via Vibbo  som du nå kan du holde deg oppdatert om hva som skjer i Solhellinga 1 Borettslag. Logg inn på vibbo.no/solhellinga-1

Vi vil vurdere om vi bare gjennomfører de helt nødvendige punktene digitalt som anbefalt av OBOS (godkjenning av årsregnskap og årsrapport, valg av tillitsvalgte og eventuelt honorar til tillitsvalgte) og så ha en ekstraordinær generalforsamling for øvrige punkter når det er mulig å gjennomføre et normalt møte. Behandling av innkomne forslag vil i tilfelle bli lagt til den ekstraordinære generalforsamlingen. Vi kommer tilbake med mer detaljer om dette etter påske.

De som ikke har registrert korrekt mobiltelefonnummer eller e-postadresse, må ta kontakt med oef@obos.no for å få dette rettet.

Styret oppfordrer til at  så mange som mulig gir tillatelse til digital kommunikasjon